Myprincess Diaries: Spagetti Cheese wif sosej..

Spagetti Cheese wif sosej..

 
2,3 hari ini lepas blk bercuti hari tu adik x ada selera nk mkn..masa kt hotel hari tu dia dmm cikit..
pastu dah blk sini still muntah2 dan cirit2 cikit..nape ek..bawa gi klinik doktor bg ubt muntah..
allhamdulilah hari ini dah ok cikit..
nasi tak nak kata nya..tu yg umi masakkan spagetti untuk dorng tu..
meh tngok  resepi simple ni..hehe
 
spagetti cheese & sosej..
 pinggan mahal tu..percuma jacob's hahaha..
menu simple jer..umi pun suka..sbb senang..
 
 
mula2 cucuk spagetti kt sosej tu ..korg nk cucuk mcm mana pun boleh..
senang nnti nk mkn tau cucuk sosej tu sekali ngn spagetti tu..sng ank2 nk mkn..
n then rebus la..sehingga dah betul2 masak..
dah masak toskan spageti tu..
untuk kuah nya umi guna sos ni
umi tambah ayam cikit dlm kuah ni..
potong isi ayam kecik2,rebus dngn sedikit air (sedikit jer nnti kuah cair)
bila ayam dah masak..masukkan sos tu..masak sekejap jer..
dah siap boleh di hidang..nyumm..nyumm
kakak suka..adik xde selera..2,3 suap jer..
risau klau adik xmkn..hehe..sbb dia kuat mkn..;)
westen ai hari ni uolss !!!
 
## umi ad jumpa resepi ni dlm blog jgk..tak ingt blog mana..dah lama..sowi yea..

Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

4 komen disini:

Noor said...

wahhhh...cam sedap jer..

Imani Iwani said...

budak2 suka lah klu cheese ni..boleh la..

Siti Asiah said...

berselera Imani makan yea...:)

Ibu Lala said...

Ank ankk x suka klw cis ni. Kalau yg spageti carbonara pun klw sll buat pun jemu. Sll klw dorang nk mkn beli je kat secret recipi tu. Mkn kongsi kongsi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute