Myprincess Diaries: :: Review Glory Beach Resort ::

:: Review Glory Beach Resort ::

 
Nak habiskan jugak entry cuti2 cinta 3h 2m ni sebelum blk kg cuti CNY ni..
klu tak bertimbun la jawabnya..last2 terperap kt draf tu..kihkih..
 
Dlm entry lepas selamat hari lahir adik !! akhirnya berjaya jugak sampai ke Port dickson..
pilihan kami untuk bermlm adalah di glorybeach-portdickson..terletak di

Batu 2, Jalan Seremban, Tanjung Gemok
71000 Port Dickson, Negeri Sembilan
Malaysia 
 
Phone Number: (606)-6516888
Fax Number: (606)-6516737
 
 weols booking secara call jer pastu byr dngn mb2u.. klu guna keredit kad jimat lagi..hehe
hubby amek apartment 2 bilik dngn harga rm300..
suami dpt less rm40 sbb keje gomen..uols blh tunjuk kad ID korang yea..
 
 hah ni bukan hotel yg kami duduk tu yea...haha.. sebelah glory ni hotel grand lexis yg femes amos tu.
yg ada chalet atas laut tu..alahai bila la dpt duk sini kan..in sha allah tunggu weols yea..(amek gmbr dulu..hehe)
 
 
ni baru  hotel weols ;)
 
 bilik bujang untuk my BIL

 cute kitchen  **

 meja makan..


 ruang tamu..

 master bedroom..

 pemandangn di balkoni..





 swimming pool..
ank2 x sbar nk terjun dah tu..hehe..
luas jgk apartment ni..boleh bawa ramai2 ni..dah ajak ramai2 tp ad yg x dpt cuti..xpelah lain kali kita pergi lg
klu nk bercuti ni kami laki bini mmg plan awal2..1,2 bln sebelum hari kejadian.. tugas myhb meng- gugel one by one hotel2,resort...yg menepati bajet weols..perancngn tu pnting uols,supaya percutian kita tidak lari bajet..zie la tu.
 
 
 

Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

3 komen disini:

Farah Waheda Wahid said...

memang kalau nak bercuti ni seronok dan smooth kalau plan lebih awal... kalau main terjun tiruk ni kadang2 best kadang2 tu tak kak... hu hu hu

Imani Iwani said...

betul2..hehe..;)

izan mama mia said...

wah cantik juga hotelnya..mmg bagus buat persiapan awal untuk pergi bercuti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute