Myprincess Diaries: Pantai saujana Port Dickson..

Pantai saujana Port Dickson..

 
Baru dpt hubdet hari ini..alahai tenet slow sngt.tp tu lah w/pun slow jer ttp setia dngn maxis..terfikir jgk nk curang huhu..wifi u-mobile pun ok gak kan..
 
sambung balik n3 cuti2 cinta hari tu.. review-glory-beach-resort.
rehat2 sekejap n lepas mkn solat semua..weols siap ke pantai..kesian kt umi ni tau pertama kali jejak kaki ke pantai portdickson huhu..sadis sungguh..
ingt kn pantai tu  1 jer pantai port dickson rupenyer panjang pantai nya..sampai Teluk kemang sana
meriah pantai kt sini..myb pantai ni femes..x sama dngn pantai pengkalan balak..melaka..







pantai saujana.. dlm fikiran umi oo..ini lah pantai port dickson..kihkih..
snap picas dari jauh jer,,umi &abi blh duduk sambil2 mkn..sbb ad yg melayan..
pak ngah dorng tu mmg baik hati..suka layan bdk berdua ni..naik lemak la dorng,,:P
mcm2 aktiviti kt sini boleh naik jet ski,banana boat,boat besar n meriah suasana kt sini..ramai org..
 

 

dpt lak minum air coconut shake ni alahai sedap nya..dah lama x pekena air kelapa yg mabelesss ni..
ank2 tanya air apa ni umi?? cm eskrem jer..hehe..jrg2 jumpa kan..klu air kelapa biasa tu dorng tak suka..;)
 
bagi ank2 mndi jap..pastu pusing2 cari ole2 cikit..terus blk hotel..
dlm keta bdk berdua tu dah lena..mana tak nya 1 hari tak tido..

aktiviti mlm tu selamat-hari-lahir-adik.

 

Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

2 komen disini:

Farah Waheda Wahid said...

lama dah tak menjejakkan kaki ke PD...

Imani Iwani said...

akak baru pestime hehe ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute