Myprincess Diaries: Selamat Hari Lahir Adik !!

Selamat Hari Lahir Adik !!

salam semua..
 
Bnyak yg nk share2 dngn korang semua..winduu nk berkata2..rindu nk coret2 moment terindah weols sekeluarga..hehe..nk abadikan kenangan percutian 3 hari 2 mlm kami..ceewahh !! kemain intro...
okies entry pertama khas untuk kesayanganku...
 
 
17/01/2011 kul 3am.. bersamaan 12 safar 1432  lahir lah puteri ke dua kami..
2.9 kg 51cm..kecik jer..di beri nama   Nur iwani imtihal    kedua2 ank bersalin secara normal..allhamdulilah..dpt merasa nikmat kesakitan bersalin sama cm ibu2 yg lain..;)
huhu,,tempoh yg sngt dekat dngn kakak nya..beza dorang berdua ni 1thun 7 bln..
mmg kena kuat fizikal dan mental nk jaga ank2 yg masih kecik ni...
 
 
 w/pun lahir kecik saya cpt besau tau..1kilo 1 bulan maa..(umo 1bln)
huhu bby gel pakai bju blue..tu la pandai2 jer beli kaler biru..xpelah dik redha jelah..hehe
 
 6 bulan 8 kilo..huhu..

sekarg 3 years old..11kg jer..hehe..

weols buat sambutan biasa2..cuma sekrg dah pandai mnta kek dah..kakak dulu ada kek,adik pun nk kek..
alahai kesian la pulak klu x beli kek..kununya nk buat tema 'sofia the first ' la ni..
emm..sedikit kecewa kek yg di tempah tidak menepati tema..zass sentap sekejap rasa hati ini..
emm lupakan lah je kan..nk buat mcm mana benda dah lepas kan..
cuma apa pndapat korg klu dah brjanji,kita tak tunaikan jnji tu???
ekceli nk tulis entry gumbira dah jadi n3 tacing2 la pulak..hehe..

jom layan picas weols sekeluarga..



 yg penting ttp ad gmbr sofia kt kek tu..hahaha


hai saya princess iwani..

ank2 keding..mak ayah terlebih zat sudaa..
 
 besday adik besday saya jgk hehe..

majlis ni kami buat dkt Glory beach resort port dickson 
nnti zie review pasal resort ni yea..
sambil2 bercuti blh gembirakan hati ank2..
mak dia lagi gembira dpt jln2..hehe..

selamat hari lahir sayng..moga jadi ank yg solehah..berjaya dunia dan akhirat..amin..



Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

7 komen disini:

Farah Waheda Wahid said...

happy birthday adik... alololo comel dan sweetnya dia...

Imani Iwani said...

me aceh mummy ash..;)

Siti Asiah said...

epy besday Iwani...cantiknye Iwani pakai bj Sofia The First tu...moga Iwani jadi anak yg taat & solehah ye...;)

izan mama mia said...

Assalamualaikum
hapy bezday...wah dekat dekat je umur mereka yer... cantik pakai gaun bak princess

Imani Iwani said...

me aceh semua..;)

Ibu Lala said...

Hepi bday adik. Moga sihat selalu.

Thnx singgah blog akk. Nanti singgh la lg

Imani Iwani said...

sama2..terima kasih..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute