Myprincess Diaries: Sofia The First

Sofia The First

 
Tup tup..dah hari khamis kan..alahai cpt nya masa berlalu..
mnggu dpn dah nk hbis bln jauari..blk kg lagi hehe..
CNY kan..tp sekejap jer hubby cuti tak lama 3 hari jer..:)

Nak review cikit pasal 'tema' besday gegel tecik umi tu..hehe...tema la sngt
sajer je nk hiburkan hati ank2 dngn kartun kesukaan dorg,nak harapkan kretip xder kretip nya umi dorg ni
main belasah jer..hahaha..

 
 
mahkota sofia tu umi dpt kat blog mummyayu tp tak segojes mummy ayu buat untuk princess nya..
guna kertas pun yg ad kat umah hehe..suri rumah kan..kitar semula pun ada..
 
kad2 besday ni gugel jer..lidi pun pakai kitar semula..

belon purple..


jajan untuk budak mengaji umi dan ank2 jiran..
 
# semua ni umi hangkut pi hotel tu..geleng kepala si abi tngok perangai umi yg ting..tong..ni..hahaha
thenkzz abg sayamm..bukan apa sekadar kenangan kita sekeluarga kan..
buat sekadar termmpu kan..jngn jadi beban utk kita dah la kan..:P

dress sofia tu zie beli kt sini 
https://www.facebook.com/collectionmummydehouse?ref=ts&fref=ts


Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

3 komen disini:

izan mama mia said...

kreatifnya..dan RAJIN..

Imani Iwani said...

hehe..main gugel jer mama..

Ibu Lala said...

Pandainya buat mahkota tu. Nak belajar la jugak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute