Myprincess Diaries: :: CErita SemaLAM ::

:: CErita SemaLAM ::

Salam jumaat semua..semoga hari ini lbh baik dari semalam..hendaknya..amin...;)

satu hari aku x bukak diaries aku ni,,fuhh fenat gilerr smlm satu hari jenjalan..biasa la aku bila bigboss cuti aku apalagi tukang plan nk jln mana..yg bigboss ikutkn jer..sedap lah nafsu aku..allhamdulilah somi yg memahami..

tmpt pertama yg aku nk g GM KLANG aku suka dtng carik baju ank2 kt cini..bnyk pilihan dan juga beli borong dpt murah,,sesuai sngt tuk aku yg ank ramai ni..(2 org) ramai latewww!!
yelah xblh beli 1 nnti kecik hati sorong lagi..bila 2pasang sorang jadik 4 pasang kan dah blh borong dah tu..
smlm punya lah ramai giler orng sampaikn parking full..2,3 kali carik..ad jgk rezeki kami,,rezeki nk habiskan
kata bigboss..hahh!! lantak lah jnji dah sampai tmpt yg nk g..hihihi


gugel
untuk maklumat lanjut korang leh ke GM KLANG

ekceli aku ke sini nk carik baju tuk ank2 aku..raya cina ni mak sedara aku nk kawen..so nk carikan dorang gaun ke apa2 lah..mls nk mnjahit bju kurung bagai..aku pun kena beli yg segera jek..huhu tema hijau lak tewww ;( paling aku x suka waaaa...


memandangkan aku x mnt sngt warna hijau aku beli ckit yg ad dot..dot hijau..hihi kira ad jgk la tu..
alang2 beli 2 pasang gaun tu aku rembat sekali t-shirt tu..aku mmg suka pakainkn ank2 aku baju sama..biar dorang serasi..klu x sama pun warna la..
dlm bnyk2 kedai kt citu kedai ni paling murah klu t-shirt tu klu borong 5 helai dapat harga rm 100
klu satu rm 32 selai..jenama guess..harley..mcm2 la blh cmpur..so aku borong 5 items campur semua dpt harga separuh la..
gaun pun sekarang ni kena pilih kain jgk..takut kena kain yg panas x selesa ank2 kita..aku tengk kain yg ni pun ok..so kira jadik la..sebelum tu weols mmg pusing habis kedai2 baju kanak2 kt ctu..mmg feel hubby aku dia akn pusing banding kan harga,,mmg ekonomi somiku ni..satu kedai,,satu kedai aku ikut dia..
akhirnya  kedai TINGKAT 2 NO KEDAI 174  jadik pilihan kami..klu korang berminat blh la ke sini..
apa nama kedai tu aku x ingt,,,dah penat sngt,,org pulak ramai terpaksa berhimpit2..nk snap gmbr pun xdan..tu jer maklumat yg blh aku bagi kt korang...



 tikar ni pun dah murah sekarang ni..smlm aku beli rm 20 hinggit jek..dulu aku beli yg princess tu rm 50..time tu x femes lg bnda ni..sekarng ni tiruan pun dah ada..tikar ni aku beli kt tmpt sama aku beli karpet dan pic wall aku..dlm entry this.. mmg murah brng2 kt cini..kedai floor 3 no 38 klu x silap aku..pekerja dia perempuan melayu..tinggi2 ckit..biasa kan indon...huahua..;)



selesai kt citu pas solat kt citu..surau pun ad kt cini..senang..misi yg kedua nk topup brng umh lak..kang beli baju xdpt mkn kang..amek kau mknlah baju ank2 kau tu,,,
alang2 dah kt bukit tinggi tu aku pergi jelah tesco kt citu..sib baek x ramai sngt orng,,blh beli-belah dngn aman damai..
smlm murah brng2 nya paling best pampers drypers rm 30.88 berebut org mmbelinya..aku just topup jek sbb skang ni adik jer yg pakai pmpers..kakak mlm n nk g jln jauh..




huh!!! selesai sudaaa..pas hntr sis in law balik...
sblum tu bungkus dulu mknn dinner ...balik mkn jekk..pas mndi,solat,,,makan terus tidur..penat sngt...;)


ank2 aku pun dah kepenatan...sib baik ank2 aku x meragam klu pi jln2..mmg sporting like mother,,like daughter..klu umi depa ni klu blh jln2 n shopinks yg demam pun sihat..kata bigboss aku..ahaks!

okies sekian entry aku kali ini...babaiii...;)

Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

4 komen disini:

Siti Asiah said...

anak2 mah tido sendiri2 ko mah?

Dr Aisyah said...

comelnya budak berdua yang tertidur tu.. :)

imaniiwani said...

yah baru belajar sejak adik lepas susu ni..tp kena tidurkan dorang dulu..pastu xpolah,,hihi

imaniiwani said...

tq sis...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute