Myprincess Diaries: :: MALAM RAYA HAJI ::

:: MALAM RAYA HAJI ::

nak hapdet cerita basi..
kureng asam aku ni
ade ke main2 ngn mende2 basi ni..(x sopan langsung)
alah..alah.gurau ckit pun xboleh ke?syg korang semua tau!!
 
okiess ni cerita aku sehari sebelum raya..
aku sampai umh kul 11 pg khamis
allhamdulilah aku xdpt merasa nikmat jem teruk
seperti yg di war-warkn..
 sampai2 jer mak aku terus plan nk masak
masak tu,,ini,,aduh dugaan betul la mak aku ni
cm tau2 jer aku kebulur nk mkn masakn dia
apalagi aku ok jer.
ok mkn..hahaha
 
 
wahhh aku suka sngt this foods huhuhu
laksa kelantan dan juga laksa penang
hebat kn aku dua negeri sekali aku ngaapp!!
ini lah ....
mak aku yg masak..aku tlong kacau2 jer
 
 
ni ketupat 3 bucu..femes kt negeri hambe ni..
aku buat ke?
idok ler hambe nk mmbuatnya  xder kepandaian..hihi
tu pic sebelum direbus dan selepas di rebus
sedap tau!!
 
 
yg hijau2 tu tapai pulut di bungkus sama daun getah you..
wah masuk dlm peti ais jap,, pastu ngaapp
wouuu sik nyaman sekali..;)
tu pun aku tempah..
sebelah tu korang thu lah kan
kt mana2 pun ad
mysista in law rajin sngt
mnggulung benda alah ni
aku x kuasa cerewet sngt
mkn aku x cerewet hi2
 
 
 ank2 aku main bnga api belen raya puasa hari tu
elok jek nenek nye simpan..;)
habis asap satu umah nyamuk pun terkejut..;P
sekian sajer...


 
 


Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

2 komen disini:

Misz Mieza said...

Wah! Banyaknya makanan.. Meriah hari raya haji kat sana ye.. =)

imaniiwani said...

a'aa kt sana raya haji ngn raya puasa mknn lbh kurang..
cuma ttamu tu kurang lah ckit msng2 cbuk nk sembelih lmbu..hi2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute