Myprincess Diaries: :: bila umi shoPINKS....;)

:: bila umi shoPINKS....;)

slm..
;=):=);=)
hari ni mud ak mmg kaw!!kaw!!nk lyn tenet
amekkawww!!!
 
ad ak kesah.huahua apa yang penting..''kerjaumah'' dah siap..masak pun dah.. tunggu hubby blk skol
kita dinner..yuhuuu..hri ni aku masak udang galah yg xberapa galah masak kari woooo..rajin nya aku....ni bkn citer ak sebenarnya wokeh..
 
ank gadis ak ni klu pegi pasar raya k mall ke cbuk nk cari troli kecik..''umi nk troli kakak'' mcm la troli tu dia pnya,,hahaha and klu nk troli cm gtu setahu ak kt tesco jek ad kn?  @@@ ad lg aku xtau hehe..
pegi tmpt lain pun pusing2 cari troli..mana lah ad nk oiiiii,,,,,,
 
 haru-biru-pink,,, klu pegi shopink xder abi dorang ni..xterlyn aku..hihihi
ekceli xder la x 'terkwal' sngt..ak yg over lak kata dorang ni lasak..(sory umi gurau2 jer)
bdk perempuan ni dia xder lasak sngt tp suka buat apa yg kita buat,,kunun2 dah dewasa lah tuuuu!!!
cm nilah ak cbuk tolak troli dia pun cbuk pastu klu penat suh ak pulak tolak..isssyyyy dua2 troli ak nk tolak..;(


 
 
 
nasib baik yg si adik ni xpandai lg..duk dlm troli jer..itu pun mcm2 aksi dah..nk turun la nk tu la..
last2 sekali nk tido kt troli tu...lmbt sngt umi...
 
 
but ak happy adanya kalian dlm hidupku.....hehe
 

Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

2 komen disini:

✿Lady Ainaa✿ said...

alololo, comelnya anak sis tolak trolly... first time ena tengok ada trolly untuk budak budak.. eeee geramnyaaaaaaaa.... ena tengok gambar, dah tahu betapa bhgia tgok gelagat mereka yg comel lote tuuu.. awwwwwwwwwww

imaniiwani said...

tq..a'aa ena heboh jgk dia nk tolak troli tu..
kt tesco jek ad..troli ni parking area bjubajan kanak2 xsekali ngn troli besar..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute