Myprincess Diaries: :: kisah adik ::

:: kisah adik ::

salam jumaat semua ;)
 

peace :P

anak dara aku dah masuk 1 thn 9 bln dah..
masih bf lg..hihihi
lemah longlai rasa bila nk fikirkan saat2 nk pisahkn dia
dngn ''bff'' nya..xsanggup nk fikir pun ada..huhu
 
mmg niat hati aku nk pisahkn dia dngn bff nya time umur nya
2 years..
aku xder pnglaman lg nk hndle bab ni coz
kakaknya dulu bf aku 2 mnth jer..
aku kerja time tu kena tinggl wif my mum
kesian kakak kan dari kecik dah kena berdikari
sampai sekarang berdikari..dah ad adik..
 
part yg palng aku xtahan dngn si adik ni time nk nyusu
 
''umi nk susu ??uleh??(boleh) dan,,dan dia jwb sndiri
uleeehh (boleh) ''

alalaaaahhh bahagia nya aku rasa...
bila aku kata ''xblh terus buat muka lain..
cewekkk gtu...
kelakar betuiii dngn ank dara umi sorang ni..
sekian terima kasih..babaiiiii
hihihi ;)

Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

4 komen disini:

UmmiAbi said...

Alolo...cute je wat peace... Kalau de susu lg, truskanlah bf smpai 2thn...Nt mesti rindu kan saat diorang mengempeng..hehe.

Alin Marlini said...

ala...comeynyer sikenit ni

imaniiwani said...

mmg niat nk susukn sampai 2 thn..
insya'allah..

imaniiwani said...

mekacehh auntie ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute