Myprincess Diaries: Yeayy..followers ke # 300 #

Yeayy..followers ke # 300 #

 
yeayy !! myprincess @copy dah ada followers ke 300
yahoo..
hari tu saya ada tulis entry sini 
so hari ini saya dah dpt org yg saya tunggu selama ni..
 
jeng..jeng...
 
 
tara..ini dia...cik wawa..
seorng ibu macam saya jugak..salam kenal yea
tima kasih sudi follow blog saya tak seberapa ni..
 
saya tertarik sangt dngn header blog cik wawa ni..
 
:: @ku,d!@,k@mu..w@rn@ - w@rn! keh!dup@n :: saper2 nak terjah blog cantik ni boleh klik sini 
 
harap empunya blog boleh pm adress kt fb saya yea 
pm rozaimahzie yea..
 
terima kasih..
 harap sudi terima hadiah dari saya yg tak seberapa..:)

###  next tunggu followers 400 lak hado ke tidak xtau...hihihi..:P


Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

4 komen disini:

izan mama mia said...

tahniah makin ramai rakyat jelata

wawa_addien said...

salam perkenalan gak
sy follower yg ke 300
x sangka ade hadiah menanti sy ;)

Imani Iwani said...

terima kasih..he2

Imani Iwani said...

yea..alah hadiah biasa2 jer..sebagai kenangan...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute