Myprincess Diaries: Cameroon Lavender..

Cameroon Lavender..

 
sori yea entry bergmbar...sekadar berkongsi..:P :P
 
 
Cameroon lavender..rasanya tmpat ni baru buka..
teruja orng nk masuk cini..bnda baru mesti orng nk cuba..
aku tak berapa ingt lokasinya..tp kt bwah ni lagi..kirannya antara yg terakhir nk sampai 
jalan. ke simpang pulai dan gua musang..he2
 
on d way tu aku tngok ramai dah orng..best jgak tmpat ni
kita singgah esok jelah sambil nk blk..he2
 


 pemandangan dari luar taman..cantik kan..:)
 
 betulkan berpusu2 orng nk masuk..huhuhu




rasa cam dok luar negara..best sngt..penuh bunga-bungaan...so sweet...:)
 
 replika rumah2 kecil di sepanjng jln nk naik ke atas
ad love,healthy,romntic..cm2 lah..

 replika kereta yg kiut miut...

 pemandangn dari atas ;)
 
 

bergmbr di depan castle CL..
rasanya bngunn ni office dorang..sbb baca kt citu tulis office..kretif kan
like grey i like...
 
di sini jugak blh pick up sendiri stoberi nyer..
tp hari tu x dpt nk petik2..buah dah habis kata pekerjanya..
yelah dah hari last skol holidays..msti dah tinggl yg tecik2 jer kan stoberi nya..huhu
beli yg dah packing jelah..
 
 

penat memanjat bukit..jngn risau blh pstop sekejap kt kafe dorng ni..
nk minum pun blh..best duk kt cini..rasa cm dok oversea..berangan sokajap !!
tp xnak dok tepi..takut gayat !!
untuk mknn di ats set scone lavender tu price rm 8.50
jus stoberi tu rm 6.50
klu nk cari nasik xder yea kt cini...sila ikut tema yea stoberi & lavender hihi
 




station lavender house..mcm2 ada jual kt cini berkonsepkan lavender like purple
cantik2..teruja sekejap ank2 aku tngok doll2 pelbagai size
nasib baik smlm dah beli dah rm10 jer kt pasar mlm bkn doll lavender..klu kt cini mau lps duit byr tol
cuci mata jer ank2 yea..sib baik myprincess ni ok..

di sepanjang jln nk keluar tu ad replika patung kitty..alahi comei nyer
ada lbih kurang 6 kaler ,6 gaya..cute sngt..
sibok ank2 aku jerit2 kitty,,kitty..
 

 untuk harga tiket masuk
rm 5 dewasa
rm3 untuk kanak2..kank2 5 thn ke bawah free...

sekian sajer yea..huhu..
mesti terbeliak mata korang layan picas yg tak seberapa ni kan...
last sekali amek ni  satu2nya pic kami berempat (mnta tolong org snap)
tngok kedemukan aku..uwaaaa....

luv my family ketat ##

p/s..tak puas hati picas2 tak berapa cantik..kejap ok..kejap x ok..salah setting ke apa ntah ler..frust..##

Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

2 komen disini:

PinKy MoMMa said...

teringin nak pi cameron...tp hubby tak restu huhu..kaki pn dh bengkak..perintah berkurung la nmpaknyer ;p

Imani Iwani said...

mama xblh lagi skang ni he2..nnti pegi ngn baby pasni..hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute