Myprincess Diaries: Throwback# cuti2 melaka..

Throwback# cuti2 melaka..

 
 Alahai entry yg dah terperap lama..dah hmpir sebulan..sambungan entry sini,sini..
mud blogging dah ada..cuma masa sngt2 cemburukan zie..muehehe..
okies,berbalik pada tajuk tu, hari ke 2 tu weols pusing2  melaka..dari pantai pengkalan balak terus ke bndar melaka,,lalu ikut jln pantai,,teringin nk pekena coconut shake klebang..aduss mak ai tak sanggup nk beratur.panjannngggg sngt..nasib baik tak mngidam..
Mula2 tunaikan permintaan kakak nak naik boat..river cruise..menyusuri sngai melaka..
 
Rm 10- Dewasa
Rm 5- kanak2 3thun ke ats
 
 kakak teruja naik 'but' kata nya..
tp air dia x best..berbau huhu..
Hard rock Cafe yg baru buka tuuu..kt cini rupa nya..
tempek cikit2 jer picas kt sini..nnti uols muntah lak kan..hehe
myhb tukng snap..zie tukng up entry hehe..pastu dia baca dan komen personal..hahaha
permintaan kedua si adik lak nk naik menda ni..alahai...


nak naik beca..adik panggil deca..
menangis2 nk naik..tengok pulak hello kitty lagi lah haru biru,,
waktu mlm kan meriah kt cini..dkt dataran pahlawan rasanya..
rm28 sekali naik..2 dewasa ,2 kanak..
ekceli zie xnk naik sebenarnya sian org kayuh2 bawa kita,tak smpai hti w/p berbayar..
tp demi ank naiklah jgk. 
 
last sekali permintaan myBIL..nak naik menara taming sari..uwaaa..uwaa..zie ni takut tinggi.. ( gayat maa)
mula2 nak suh dorg jer naik,tp sampai bila kan rugi tak try ni..cabar diri sendiri utk naik jgk..
kakak lak bila tngok umi dah cuak dia pun nangis..alahai jenuh nk memujuk blk..huhu..
zie siap beli gula2 mentos,utk relaks kan diri..hahaha kelakar..
rm10 -dewasa..( lps kul 8 rm15 dewasa )
rm5 -kanak2
 10 minit berpusing2 di awan tinggi..rasa lama sanggaatt..
dlm hati cpt2 lah..penerangan ttg menara taming sari ni pun dah dengr,sibuk dok pujuk diri sendiri


 teringin nk bergmbar mcm ni..tapi tak mmpu berdiri lutut lemah jer..hahaha

adik jer relaks..suka lagi..

Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

2 komen disini:

Nasuha Puteri Nass said...

Assalamualaikum... wah seronoknya..naik beca ke tu...

ain syafieqa said...

Next time datang nak naik river cruise plak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute