Myprincess Diaries: The Sumbs Cafe..

The Sumbs Cafe..

 
slm pagi isnin...allhamdulilah hari yg ceria..cuaca pun ok..
pepagi lgi dah rajin hupdet yea..hehe bby boy tido blh lah curi2 masa cikit..
 
emm,,weken smlm weols tak ke mana..tp ttp keluar jgk..outing time yuhuhu..
bila dah bekerja ni,,bekerja lah sngt rasa sngt2 menghargai cuti..klu blh nk dok umh kemas2,baring2..
dah namanya kaki jln mmg xblh dok umh..hehe..
So, myhb bawa weols mkn kt THE SUMBS CAFE.. klu bab2 gugel tmpt mkn best2 ni keje myhb la..
mana tak berlemak2 weols kan..org gugel lain,kita gugel makanan jek...:)

cafe ni mnyediakan mknn western,tp ad jgk nasik tp yg femes kt sini western la..
meh kita sekodeng menu kt sini..

harga pun ok lah kan..berpatutan,mknn western ni mahal cikit..
panna cotta rm 4.00
cuaca pns2 mkn dessert sejuk2 wahhh nyama sekali..hehe
french fries rm4.50
kudapan untuk ank2 dan mak ank2..
 
 yg best nya kt sini semua mknn di hidang dlm kotak ni..
senang kan tak habis bungkus bawa blk...

pasta carbonara rm 9.90
 pilihan my princess..memng terbaeekkk ^__^
sib baik la ank2 ni blh layan western ni..hahaha..
 
 Dendeng daging sandwich rm9.00
sumber :: gugel
 
kt sni ad jual sukasucre by Dr fazley Yaakob tu..
tp smlm weols tak mkn..uwaaa...tngok2 jer..nk mkn kek ni kena ad mud..smlm mud nk mkn kek lari..
hahaha,ad jgk cm gitu..nnti nk gi pulak la..nk mkn kek ni..masuk dlm wishlist :P
 
#bagi zie dan myhb mknn yg kami mkn tu semua2 best..menepati selera western kami..
rege pun ok..pekerja2 kt citu ok,services pun cpt..
cuma klu time lucnh tu kdng2 fullhouse kena tunggu turn nk dpt meja..
klu uols nk pegi ramai2 baik call dulu..
smlm pun mmg fullhouse,rezeki kami sampai2 jer ad org siap..hikhik..
ni zie share alamat n no tel kot uols nk cuba mkn kt cini..
 
 
 #nnti nk cuba ciken cop lak.. hikhik..
total untuk mknn smlm..rm30.80

Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

5 komen disini:

Farah Waheda Wahid said...

wah tak jauh ni kak, dan boleh cuba ni...

msredcheesecake said...

dekat ngan umah ni... nak try sandwich tu

Imani Iwani said...

x puas mkn sandwich tu..mmg sedap cuba jngn x cuba..hehe

Siti Asiah said...

cam pernah masuk dalam jalan2 cari makan je mah. Yah ingat pasal sandwich dendeng tu jerk.tgok Shahnaz makan, sedap jerk...;)

Imani Iwani said...

a'aa yah masuk jjcm baru2 ni jer..tu suami ajak pi tu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute