Myprincess Diaries: Review Collagen cappucino ( HKCC )

Review Collagen cappucino ( HKCC )

 
Kalau di layan persaan malas ni makin menjadi2 hikhik..malas nk hupdet blog..acanner nk jadi blogger tegar..huahua..korang gelak eh..xper2..
 
Hari ini nk kongsi cikit dngn korang tentang kopi collogen cappucino ni (HKCC)..uols pernah cuba @ baca2 ke ttg kopi ni..zie baru aje nk berkenalan dngn HKCC ni..tu pun member yg bagi rasa..emmm blh tahan..nk review lebih2 kan baru 1 hari minum..xrasa lagi..hehe...klu dah ada perubahan tu mmg menipu lah kan..hehe
 
 ni lah rupa HKCC ni..
harga rm39.90 ada 20 paket..
blh mnm berkali2 ikut kemampuan..mcm zie ni mnum bekpes waktu pagi jer..
1/2 jam sebelum mkn apa2,, makna nya kita minum time perut kosong la kan..
1 paket 1 cwn..

testimoni dari kwn2 yg dah lama minum nya,,, ni melibatkan masalah dlmn wanita lah kan..
biasa lah kan ad yg hormon x stabil..dah bertahun kawen belum lagi di kurniakan zuriat..kita ikhtiar kan..semua rezeki tu dari ALLAH..in sha allah.. dan allhamdulilah selepas minum HKCC ni ad yg berjaya..
Ada juga yg masalah period..kadg2 period kdng2 tak kan..zie tak pernah rasa lagi cm gitu kan 2,3 bln x dtng2 huhu..mesti stress kan..slpas minum ni dah mai la...yihuuuu...:)
dan juga HKCC ni ada mngandungi herba2 best korg..ad kacip fatimah,mas cotek,manjakani..
PENTING uolss utk dlaman wanita ni..kena jaga tau walau dah beranak 2 mcm zie ni...hehe..



uols boleh baca sendiri..dan untuk nk tau lebih details uols blh ke page 

klu uols nk beli dngn kwn zie pun blh uols pm lah dia dulu nk tau stok ad ke tak..
uols blh pm kt fb dia..https://www.facebook.com/cikgeha.izani?fref=ts    (  Jiha  )


#hari pertama minum ni HKCC berulang2 dah ke toilet..kurus tu bonus utk kita hehe..yg penting dlmn kita..
org tua2 kata badan kena "panas2" cikit..kenapa yea ?? biar urat saraf tu kecut cikit..emmm ???
#sebelum ni zie mnum pernah try ni..soy-collagen-nurbeautyline pun best jgk..tp dia lebih kepada collogen..untuk kulit ok lah..

Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

4 komen disini:

Siti Asiah said...

rajin Mah makan collegen yea...;)

Imani Iwani said...

hehe..mah tak minum teh ko nescafe..sbb tu mnm ni..:)

msredcheesecake said...

akk dah kurangkan minum kopi ni... dah tua...hhee...

Imani Iwani said...

hehehe..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute