Myprincess Diaries: Malu-malu kucing

Malu-malu kucing

 
salam khamis..ptng2 tukar shiff lak...dulu hupdet pagi2,skrng ni jga bby pagi ptng boleh berfoya2 sambil golek2..ank2 pulak tido..waa..teramat bahagia rasa..huhu..
*bby boy baru pun blm lagi kenalkan..tunggu yea..
 
weekend hari tu ada la jln2 dkt bukit jalil,kebetulan lak ad Astro gempak..
ekceli tujuan utama nk ke Endah prade..mncari sesuatu..bila blk tu singgah sekejap..
hrp2 myprincesses tu dpt jumpa Upin &ipin..
 
 
time ni kul 3pm gitu..waaa panass..
hb dah lain mcm..pandai2 nk singgah panas ni..kesian kt ank2..
mak yg over nk pegi2 ank tak lah sngt..zie pun bkn minat nk pegi cini..cuma nk beli biskut ke,apa2 yg murah ke,nk brg2 free ke..huahua..pestime pegi tmpt gini..
 
 setiap channel di astro ni masing2 buka both..termasuk channel radio..
tp tak sempat nk pusing semua..tiba2 hujan turun..ptt la panas sngt kan rupanya hujan di t/hari..sib baik ad bawa payung..hehe
ni sesi bergmbr dngn Nik Michael masterchef tu..
zie idok la bergmbr amek gmbr orng..huhuhu
 
kegemaran ank2 611..
 

ni lak artis hairul&leen..ceria popstar..
ank2 malu2 nk bergmbr ++ nk nanges lagi bila tunjuk artis ni..
kalau kt umah kemain lagi buat persembahan..sorg jadi hairul,sorg jadi leen..
pastu berduet dorng berdua tu..
 



 persembahan upin & ipin....
yeaahh..suka ank2 tngok u&i ni..
bila sesi suh naik pentas..pon xnak2 ..muka dah cuak..nk nanges..
bila blk umh kemain lagi..kakak nk buku upin & ipin..
bercerita bagai nk rak..malu tapi mahu..
bila u&i dtng dekat nk pegang..xmo..nk blk..
 
 
tak sempat nk beli2..hujan dah turun...
tengok org bawa hasil belian jeles rasa..
hehe..^_^

Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

4 komen disini:

Liza Licha said...

seronok jgk kn pergi event mcm ni.. hehe

Imani Iwani said...

seronok tak tahan panas tu la..hehe

Arya Estinengtyas said...

fuh bestnye dapat jalan2 sini:)

Imani Iwani said...

hehehe..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute