Myprincess Diaries: Jumpa Ainan Tasneem di Plaza Alam centre..

Jumpa Ainan Tasneem di Plaza Alam centre..

 
Semalam (Ahad) memang pulun jalan2..turun umah kul 9 am sampai umah lbih kurang 8pm,,hampir 12 jam woo..
mula2 weols pusing2 pasar pagi kt stadium s.alam,,sambil2 tngok kemeriahan nk perlawanan bola kelantan vs pahang..(tahniah yea org2 phng..) this is pantai timur..huahua
makan2 grab mana2 yg berkenan muehehe..
my family + BIL + mybro n famili..ramai2 gather2 best jgk..
 
tmpt kedua weols ke plaza alam centre s.alam..tmpt ni mmg peberet zie..sbb ad kedai deko2 ala inggeris tuu..~ kedai romantika..~ sambil2 nk jenguk MR D.I.Y yg baru buka kt cini..kawan saya Adanya kamu pun suka pergi MR D.I.Y ni..cuma dia suka beli brg nk buat diy..zie pulak suka tilik barng umah..hahaha..
 
selesai beli2 tu jenguk kt lobby rupanya ad show..daripada TV 180 (i tv) tu..rasanya channel nyanyi tu kan..tak pernah nengok..
ada persembahan silap mata..
 




 
gmbr zoom dari tingkt 4 lagi tu..sambil2 tngok silap mata leh cuci mata survey2 perobot tu
santekk2!!!
 
dah siap silap mata ni lapar lak pulak..huhuhu
asyik makan jer keje.moh kita cari mkn kat cini...
.



emm allhamdulilah dah kenyang..
dah siap mkn lagi sekali jenguk kt pentas tu..
waduh rupanya ainan tasneem dok nyanyi..
 myprincesses ni apa lagi stop la citu..dorng kan suka lagu ni..
femes kt 611 citer Strawberi & karipap lokonan Mia sara tu..
tajuk hape ntah ler..cinta korea..korea.. tu jer yg zie tau..


sibuk si kakak imani nk nyanyi sekali..
suh naik atas pentas tak nak..
 
 bila nk balik naik 1 lif dngn ahli silap mata..
nasib baik dia tak buat magik..klu tak... tngok2 dah smpai kt keta weols..
muehehehe ^_^
over lak adik aku kt belakang tu dia yg sengih...

 
last sekali ingt nk masuk stadium sekejap pusing2...cancel lah dngn hujan + jem lagi ..
lepas hntar BIL nk tngok bola zass weols hntr mybro lak..
rest sekejap pastu terus blk rumah..
fuhh...memang fenatttt...
 
##tau2 keputusan pagi ni..kelantan kalah..sob..sob.. xper cuba lagi thun dpan..hb sorng2 jer layan bola..weols mmg semngt..smngt tido..3 beranak..hohoho..

Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

1 komen disini:

richard moh said...

Hi,

Nama saya Richard dari Lion & Lion, agensi digital dan kini bekerjasama dengan AXA AFFIN untuk kempen outreach kanser.

AXA AFFIN, dengan kerjasama Persatuan Kanser Kebangsaan Malaysia (NCSM), memberikan sokongan kepada pesakit kanser sedang menjalani kemoterapi dalam kempen ini. AXA AFFIN akan membiayai penggunaan khidmat pusat jagaan pasca kemoterapi untuk satu pesakit kanser untuk setiap blogger yang link kembali ke laman web AXA AFFIN 110CancerCare. Pendek kata, satu blogpost beserta link ke AXA 110CancerCare daripada anda membolehkan pesakit kanser menikmati pembiayaan satu hari untuk kegunaan khidmat pusat penjagaan mereka di Pusat Rawatan NCSM.

Sekian dan semoga mendapat jawapan positif dari anda. Sila berhubung dengan saya jika anda mampu untuk menghulurkan tangan dalam inisiatif yang bermakna ini. Anda boleh hubungi saya di richard.moh @ lionandlion.com dan/atau 016-8022801.

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute