Myprincess Diaries: Captain T Restaurant

Captain T Restaurant

 
 
 
setelah sekian lama baru leh mkn di sini..huhuhu
restoren ni terletak di tepi sungai kelantan dibawah jambatan sultan yahya petra
bersebelahan dngn tesco kota bharu...
 
restoren atas kapal..
 
 kami makan kt dalam kapal ni la..
ada dua buah kapal kt cini..
satu atas darat ni satu lagi yg kt bawah tu..dlm air

 untuk makan kt cini x kene caj apa2 just col (booking) bagitau kita nk mkn kt citu
pekerja kt citu kata biasa tuk yg berkeluarga or canddlelight dinner..
wah cun la mmg romantik lak!!
berdua atas kapal ni...;)
apa yg menarik cara penghantaran mknn daripada kabin besar ke kapal kecik tu
 
 hah! nilah cara mereka hntr mknn ke kapal dlm air tu..
best betul..
 



bersnap2 dulu sebelum makan ..winks-winks **
 
ta..raa..mknn dah sampai...
 
 ni minuman weols..jus kiwi zie punya
jus honeydew cik hubby
ice blen hazelnut..mysista dan satu lagi x sampai lagi tuk myprincess jus choc+oreo
masih terasa keaslian rasa buah kiwi tu..
bab air mmg puas hati
price :: rm 8.00 setiapsatu

 kuetiaw goreng seafood
rasa nya lbh kurang kedai2 biasa jer..
best cikit seafood tu bny cikit..
price ;; rm 10.00

 banana split..
okeylah..
price ; rm 8.50
nasi goreng udang..
biasa sngt..xder specel langsung pun..
price ;; rm10.00
kt cini jgk ada perkhidmatan pancing udang..
kalau dapat allhamdulilah..
tak dapat order jer lah yg dorang dah pancing tu..harhar..
 
nilah kolam pancing tu..
sweet kan tempat nk pancing udang tu kan..
 
ni hah!! ketam yg dah siap di pancing
tunggu nk main masak2 jer..
bergerak2 lagi tu..fresh!!
bagi zie makanan kt sini tak dr lah 'awesome' sngt..biasa jer sama cam kedai2 lain
just suasana tu yg best nyer..
dlm2 bnyk mknn yg weols order air lah yg paling best..rasa nk tmbh lagi..;P
sesekali nk rasa suasana atas kapal..nk rasa yg betul2 woww!!! entah bila ??
dpt naik kapal ni pun jadik lah..hikhik

Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

1 komen disini:

azim adli baharin said...

Nak no fon boat tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute