Myprincess Diaries: My donut yg sadis..

My donut yg sadis..

 
entry pertama untuk minggu ni..ye kan..pemalas sungguh tuan tanah ni yea..
sesaje mnyibukkan diri..hahaha..
semalam teringin sngt nk makan kuih-muih..nk buat jemput2 rasa dah boring..
last2 teringt kawan saya buat donut..meleleh ayer liur ni...sedap nya..gulp !!
selera tgah up ni semua sodap...nanges !!
 
meh cini kita gelak ramai2..alahai huduh sungguh rupa donut ai ni..
pestime woo buat ni..ada iras2 donut pun dah kira ok tau
kaler pun dah jadi kaler gelap..hahaha..
bila tnya myhb sedap tak? 
ofkos lah sedap jwapan selain 'sedap' mmg nk kena..
majuk tak moo masak la hehe...
 
 zoomm...lbih dekat lagi..
walaupun rupa mu hodoh..tetapi ttp lulus di tekak ku..muehehe..
rangup di luar lembut di dalam..
sesape nk cuba resepi ni boleh ke blog ni yea..
resepi donut 
 
^_^ comeii jer donut dia..

## selamat mencuba yea..hari ini pun bekpes ngn donut lagi..lebih gebusss uolss!!!..:P

Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

5 komen disini:

CXopportunities said...

happy kan bile dpt buat sesuatu ntk seseorang? hihi. cx prnh jgk buat donut ntk famili encik tunang :) alhamdulillah mereka suka. yg penting, keikhlasan dan kasih sayang kita sebagai resepi tambahan ntk food kita. hihih. :)

Afiqah Adzan said...

Takpe .. Walaupun huduh rupanya , kalau tetap sedap .. memang hurmphh takde orang kesahlaa

Imani Iwani said...

memang puas hati dngn air tngan sendiri..

Che Rosliza Che Mat said...

dah lama akak tak buat donut...

Imani Iwani said...

hehe..percubaan pertama kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute