Myprincess Diaries: Gold coast morib..

Gold coast morib..

 
 bkn australia yea..morib jer huahua,,walaupun dah berduyun-duyun n3 pasai gold coast ni,tak kira zie nk tulis jgk..haha..kenangan woo..harus abadi kt sini..bkn selalu dpt bercuti..
zie pergi ahad lpas 29/9 check out 30/9
jadi tak kena hari weekend tau..murah la cikit..
zie booking on9 last2 minit..sib baik dpt tu pun ad seketui ker tinggl..punya lah ramai orng ke gold coast ni..muehehe..
zie booking kt Gold Coast morib terus sbb kita terus blh tau ad lagi ke tak..
zie amek yg rm168 tu..sib baik x kena tmbah apa2..ank2 pun x kena lagi..
ada 1 bilik studio suite,2 tiket waterpak,2 tiket bekpes..x amek yg dinner teringin nk rasa seafood banting ni..huhu
 
 ni no bilik weols..huhu dpt mngadap hutan paya @_@
 
 semua dah selamat angkut bawa blk huhu..
guna sndiri punya lagi best...

 jakuzi..
model kesejukkan..
 






ni la vverandaaa weols..mngadap utan..
zie tak benarkan ank2 kt cini..kecut pankreas rasa..tingkt 5 kooo...
gayat...

dah siap checkin..jom pi mandiiiii......

Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

5 komen disini:

Farah Waheda Wahid said...

belum pernah ke goldcoast morib, tapi ramai yang kata best... memang nak jejakkan kaki juga ke sini satu hari nanti... nampak gayanya tunggu lepas pantanglah...he he he...

Che Rosliza Che Mat said...

akak lagi tak pernah...walaupun dekat dengan area banting...akak duk sijangkang..

Imani Iwani said...

blh farah bw Jr mandi tolammm...blh pergi tu akak..bawa ank2 mndi sekali sekala..hehehe

Nory Zoulkefle said...

selalu jugak intai2 promo kat groupon, tapi tk pernah beli lagi...rasa nak jugak bercuti kat situ plus dekat je tak jauh sgt...hee

Imani Iwani said...

a'aa jimat kos minyak tol..ngn umah akak pun dlm 1 jam ++ percutian bajet..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute