Myprincess Diaries: SUDAH SELESAI ;)

SUDAH SELESAI ;)

Selamat petang semua..
geram sungguh ngn berokban aku ni..hangin kus,,kus kot maxis ni..tetiba buat hal..bkn aku jer yg terlibat mmber aku pun sama..sekeh kang baru tau..
dah dapat ni baru lega dapat hapdet blog aku ni..la..la..la..;P bukan pe 2 bln pasni kompen aku kureng hapdet tau..'' SATU PINTA KU KORANG JNGN LUPAKAN AKU YEA ''
 
Okiesss..dah selesai dah mykithen w/pun kecik cutemiut ak suka..bajet ciput n buat yg termmpu jer..xpernh terlintas di fikiran aku ad dapur cm gni..allhamdulilah hadiah aniversary lg..hahaha
aku pernah cerita kt cni yg aku renovet dapur cikit..lupa ehh tngk sini sayang...;P 
 
 
 ta..raaaa....
 
 
 
 
 

 
inilah rupa mykitchen tu..tema hitam putih..biasa2 jer..baru jer siap belum sempat kemas lg..
xkisah lah mana2 kn jnji selesa tuk kita..aku pun xtau design mana yg latest.aku tngk berkenan aku request kt my hubby..bab dapur ni mmg hubby serah kt aku jer dia kata aku jer nk tatap dapur ni dia singgah sekali-sekala jer..hamboiii abg.
 
 
ini model yg x bertauliah org cbuk nk snap pic dapur dorang cbuk nk suh amek gmbr..nk jgk..
wahh !! cantek nya almari umi...''kata kakak..

mmg cantik kakak rege pun cantik,,klu beli emas dah setempek kt tngn umi ni..hi2


dah kemas cikit2..aku buat ala-ala inggeris gitu jer.ala2 jek..ak mmg mnt brngn vantage ni..suka bunga-bungaan gtuuu..ceeewaaahhh!!!
lepas ni kena rajin masuk dapur la..
masuk mmg selalu..maksudnya rajin masak la..klu idak mau hubby aku perli-memerli..;P

**alahai mlm ni rasa nk mkn chiken chop la..jom abg..syg la nk sepahkn dapur..huhuhu @%@
 gurau jek !! :P

Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

2 komen disini:

Emas Putih said...

cantik tu tema hitam putih :)

imaniiwani said...

tq yunk!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute