Myprincess Diaries: Galeria Time Tunnel..(cameroon highlands)

Galeria Time Tunnel..(cameroon highlands)

  Assalamualaikum semua...aii kembali...hihi...
##MAAF YEA ENTRY BERGMBAR NI YEA..^_^

Salam deepavali for indians...slm cuti buat yg masih bercuti...zie pun tak cuti..kihkih...
incik somi jer cuti..tu yg xdpt gi mana2..

Throwbacks cerita raya haji bru2 ni..asalnya weols xnak blk kg cuti raya haji haritu..cuti kan 2,3 hari jer...last2 sek incik somi cuti 2 hri + weken dptlah 4 hri..lama jgk...so last minit weols plan blk kg...
weols pun blk ikut cameroon jer..nk elak jem...hihi...sebenarnya incik somi ada agenda lain...hahaha...
dia nk ke sini...


uolss tahu tak tmpt ni...zie pun tak pernah pergi tmpt ni..2,3 kali pergi ke CH ni,,
 xperasan la pulak kewujudannya.
nak tahu lebih lanjut berkaitan Time tunnel uolss blh ke sini  kliks sini
ekceli,, tmpt ni adalah galeri brng2 lama...kiranya brng klasik n ada value tersendiri..
kdng2 kita xpernah tngok pun ada..hihi..#agak2 berapa lama la masa dia amek
 nk kumpul satu galeri  nk kan.. *_*
 ( p/s  incik somi sila bertabah yea...klu nk jadi mcm ni kena tegar yea..)
incik somi skrng bru nk berjinak2 nk jadi the pickers...hahaha,,,
 adalah ciki2t koleksi dia ada bru nk mula newbie la katakan..
meh sape2 nk support incik somi jual brng2 lama kt dia dngn rege kasih sayng peluk cium..
in sha allah akan di jaga sebaik mungkin..hihi..
...nnti zie updet..cerita incik somi...


















rupenye pengumpul brng2 mcm ni ramai yea...bru ku tahu sejak2 incik somi ada hobi ni..
mmg bnyk la brng2 kt cini..kdng2 kita zie sendri tak pernah tngok...zmn2 sblm merdeka dulu..mmg unik la..


wahhh...mcm real jer gmbr ni kan ???
hehehe...
apapun mmg best la saper yg suka brngn mcm ni..tiket nk masuk sini pun xdelah mahal sngt
rm5 untuk dewasa..
rm3 untuk kanak2 besar..ank2 zie tak kena..
sambil mnyelam minum air..kihkih...blk kg..blh mkn stoberi,,klu somi ajak pergi lagi pun xpe..
tmpt yg paling zie sukeeee...berkali2 pergi pun ttp seronok...

belanja pic cinta hati ni...<3..


##mud nk bercuti lgi 2 hri eiii  tak sabarrr....nk celebret apa yg yea @_@...akan updet nnti...

Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

2 komen disini:

Siti Asiah said...

cuti2 cinta ye Mah...;)

Azyyati Liah said...

Salam kenal. Azie saja2 blogwalking sini. Nanti jemput singgat blog Azie ye

http://azyyatiliah.blogspot.com/2014/10/15-spring-in-victoria-2014-day-5-shrine.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute