Myprincess Diaries: Sukaneka Pasti Wadi Sofea

Sukaneka Pasti Wadi Sofea

 
As salam dan selamat pagi semua..
wahhh awal pagi iols dpt hupdet hari ni..smbil tmn bby boy tido berjimba2 lah kt sini..
pagi2 dah hujan kt sini..allhamdulillah..sejuk cikit kan...
 
Smlm weols sempt pergi ke hari keluarga dan sukan sekolah kakak..sbb nya dari hari khamis lgi weols ke perlis sbb my BIL masuk wad dkt hospital kangar..sabtu tu kami bertolak blk cini..so,ahad tu sempatlah pergi sukan sek kakak..excited dia nk bersukan..hihi..allhamdulillah xder apa2 sbb mlm tu dia dmm..















terima kasih guru2 dan ajk majlis..majlis berjln lancar dan seronok..
mknn jgk sedap hihi...^_^..bekpes ada lunch ada..kenyng weolss..huhu..

kakak masuk 2 acara..acara cari brg dngn tolak bola ke belakang..dpt no 2 dan no 3..
hadiah nya tupperwer..katanya tu bukan hadiah tu mangkuk..dia nk hadiah menan hahaha..
umi pun dpt hadiah jgk..kihkih..saje suka2 join acara ibu2..dpt no 3..
 


Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

3 komen disini:

Farah Waheda Wahid said...

salam isnin, wah meriahnya sukaneka ni... satu hari nanti In Shaa Allah, diberi peluang merasai juga....

Norliza Romizi said...

BestnyAaa. Lama dah x join mcm ni...

Farra AM said...

Salam..
wah cam tak caya jumpa blog jiran tetangga (jiran le kiranya sebab area Kapar gak..) dan yg lebih best, anak saya pun kat skola ni gak.. and ada plak tu dalam pic u.. hehehe.. pic. no 4 tu ada sorang budak lelaki pakai sportshoes merah hitam tu le anakku ekeke.. tapi now dah darjah 1... this year adik dia lak ke situ 5 tahun...

Salam kenal! :-)
http://amfarra.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute