Myprincess Diaries: Jatuh Cinta dngn #Aidijuma..

Jatuh Cinta dngn #Aidijuma..


Salam Jumaat semua..Hari yg penuh Baraqah..penghulu segala hari..
moga kita di murahkan rezeki..sentiasa di beri kesihatan yg baik..sentiasa bersyukur dngn apa yg kita ada..



Hari nak kongsi hobi baru zie..hihi kira hobi ke??
emm boleh lah kan..hobi berbayar..ayoyooo..
semenjak dua menjak ni zie jatuh cinta dngn ''Tudung Bawal Aidijuma ''
aduss hari2 dok tngok design dia..lama2 hisshh tak tahan nk juga memliki..huahua
setiap helai tudung tu ada nama2 tersendri..paten dia pulak tu cute miut..cm Datin jgk haha..
 tunggu sales rge pun xdelah mahal sngt..klu tak hurmmm cuci mata jer lah..
rege paling murah rm7..paling mahal pun rm49..
 klu sales lgi la rambang mata uolsss...$$_$$

rupenyer tudung ni dah lama cuma zie jer yg baru nk kenal..hihi
dah jadi os (oldseason) dorng siap let go tu..jual prelove..huhu..berganda2 
rege pun dah ratusan..tak mmpu lah nk beli mahal2..pakai yg mmpu jelah kita hihi
design2 dulu mmg cantik2..tak jemu mata memandang...
sib baik incik hb suka tngok kita pakai tudung bawal ni..ahakss!!
katanya mcm zmn muda2 dulu..aloloooo sweet nyer..(wekk !!)

28.6 ni sales uolss..rm29 jer selai rege sebenar rm49..
sempena ramadhan ni..uwaaa pokaiii...12 design kuar...

 

antara yg jdi koleksi..


dngn ank sekali berAj..rm10 jer tu..besar da ank dara ai ni,, boleh share2 tudung dngn ummi dah..
huhu..ank2 perempuan cm tu lah gayanya..last2 habis tudung ummi di rembatnya..:)

opppsss..terlebih sudaa...



Mekasih sudi baca^^ komen yea!!!

2 komen disini:

puteraduyong said...

slamat menambahkan koleksi tudung bawal aidijuma ye ... ;)... tapi belanja kena beringat...

Imani Iwani said...

hihi..sebulan sekali jer..hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute